Liefde als ruwe diamant

Posted door

Liefde als ruwe Diamant: Het boek is mede geschreven voor mijn nichtje. Haar steeds terugkerende vraag aan haar moeder: wie is mijn vader, het antwoord kwam nooit. De relatie tussen Juul, mijn nicht en haar moeder was slecht, bleef slecht en is nooit goed gekomen. Mijn nicht werd in feite door haar moeder verstoten.

Als kind werd ik geconfronteerd met schreeuwpartijen en onverwerkte trauma’s. Heel laat pas heb ik het geprobeerd het op te schrijven. Qua vorm is gekozen voor persoonlijke portretten waarbij de thema’s door de lezer worden ingevuld die de personen met elkaar delen. Geen proces-verbaal dus. Als kind kon ik me niet uitspreken, door schrijven en het te publiceren doorbrak ik mijn stilzwijgen met mijn boek. Voor de cover van dit verhaal hier online heb ik speciaal de foto van mijn lieve moeder Thelma gekozen.

Liefde als ruwe diamant is te koop. hiervoor kunt u contact opnemen via mijn email adres: hendericus_harcksen@live.nl

Hieronder een stuk geplaatst door de heer Van Praag op FB. Dank daarvoor!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155039426873915&set=gm.695965500598707&type=3&theater