BACKPAY & COMPENSATIE OORLOGSSCHADE, 2019 PAYBACK TIME!! Prosecution Document No. 5681 NETHERLANDS INDIES JAVA.

Posted door

Vanaf november 2015 heeft u regelmatig in de kranten iets kunnen lezen over de ‘Backpay Salarissen’ aan de nog levende ambtenaren en militairen die tijdens de bezette jaren (WWII Nederlands-Indië) geen salaris hebben ontvangen. Deze mensen zijn inmiddels hoogbejaard, 90 plus. Er zijn er nu minder dan 600 nog in leven. Meer dan 70 jaar hebben ze gestreden voor hun recht. Maar over wie hebben we het eigenlijk, wat hebben ze meegemaakt? Hoe zag die wrede oorlog er eigenlijk uit? Velen van hen hebben tot aan hun dood gezegd dat ze maar niet begrijpen waarom hen al die jaren hun rechtmatige salaris is onthouden. Ze hebben hun kinderen de opdracht gegeven door te vechten en de waarheid boven tafel te krijgen.

@Kabinet Rutte III los deze kwestie op! En stop het negeren.

Hieronder vindt u documenten die verslag doen van de wreedheden en de verschrikkingen die deze mensen tijdens de Japanse bezetting hebben moeten ondergaan én die wat de Nederlandse Overheid betreft het liefst in gesloten archieven waren gebleven tot iedereen zou zijn overleden. Inclusief hun kinderen.

Lees graag mee en laat uw geluid horen! Deel de documenten.

 

#indischekwestie #excuses #erkenning #compensatieoorlogsschade én #backpaysalarissen (incl. erfrecht!) #japansewreedheden #WWII #bewijzenWWIINederlandsIndie #stophetnegeren! #discriminatie #doofpotnederland #schuld